Коледен адвент 1467
[Промени] | BBLink: [page=206]Коледен адвент 1467[/page] | [докладвай]

Коледният адвент за 1467 година в Ренесансовите кралства започва на втори декември. Появява се в долния десен ъгъл на града и отвежда до празничната страница:



В първия раздел (Добре дошли) се запознавате със събитието и имате възможност да закупите Коледен пакет с изненади за 100 кредита. При отварянето му може да получите различна комбинация от следните предмети:
- Снежни топки;
- Камъни;
- Чести, редки и изключително редки коледни ликьори (Често срещани: Лъвски, Орехи, Диви ягоди, Сутрешна роса и Скъпоценен кристал; Рядко срещани: Навуходоносор, Артишок и Аристотел и Много рядко срещани: Феликс Фелисис и Последно причастие);
- Новия фон Магазин за играчки, който може да се види на страницата на героя;
- Нов домашен любимец, Полярна лисица, който може да бъде показан до героя Ви на неговата страница.
- Gingerbread

Там също така може да предложите подаръци на Вашите приятели за Коледа или да закупите снежни топки.


Във втория раздел (Коледен магазин) може да закупите Коледна диадема за 45 жълтици, Полярна лисица за 490 кредита или коледен ключ, който Ви позволява да отворите някои от специалните прозорци в Коледния календар.

Надпис на плакат: Изключителна разпродажба на редки предмети! Без вземане на вересия, без възвръщане на пари, без връщане на стока. Не харесваш това? Какво ме интересува мен...


В третия раздел (Битка със снежни топки) може да замеряте други герои със снежни топки.


В четвъртия раздел може да видите как се класирате в Битката със снежни топки.


В петия раздел отваряте Вашия Адвентен календар.


В шестия раздел може да се включите в инициативата Таен Дядо Коледа.

Регистрирайте се, за да бъдете част от "Таен Дядо Коледа" на Ренесансовите кралства! Ще получите подарък от Таен Дядо Коледа и ще дадете подарък (който може да бъде или безплатен, или поръчан с жълтици или с кредити) на случайно избран герой. Трябва да се запишете преди 22:00 (СЕТ) на 10-ти декември.
Този, на когото ще дадете подарък, ще ви бъде разкрит скоро след края на периода за регистрация и ще имате време до 16:00 (СЕТ) на 25-ти декември, за да изберете какъв подарък да предложите. Получателят ще открие избрания от вас подарък, както и вашата самоличност като негов/неин Таен Дядо Коледа, на 25-ти декември. Вие също ще разкриете кой е Вашият Таен Дядо Коледа и какъв подарък е избрал за вас.
Разбира се, може да се опитате да отгатнете самоличността на Вашия Таен Дядо Коледа предварително, като задавате въпроси в играта или във форумите.


Възможните подаръци, сред които може да избирате, са:
- Коледно Вино (безплатно)
- Маска за карнавал (80 жълтици)
- Тоалет за бал (225 кредита)



В момента, в който изберете подаръка, получавате трофея "Santa Claus and proud to be".