Моят профил
[Промени] | BBLink: [page=70]Моят профил[/page] | [докладвай]

Страницата "Моят профил" достъпна от менюто вляво "Моята личност" е събирателна за много аспекти на вашия герой. Ето списък на повечето от тях:

Освен това има още три страници достъпни от менюто горе:

Герой и играч - прилики и разлики

В ролевите игри често трябва да се прави разграничението герой/играч. Героят, това е вашият аватар в играта. Играчът, това е човекът, който управлява аватара. Те могат както да си приличат по характер и визия, така и коренно да се различават. Имайте едно наум, че не всеки персонаж жена се управлява от играч жена и т.н.

Едно от първите неща, които трябва да направите когато започвате играта е да създадете някаква история за героя си. Разбира се това не е задължително условие, но помага за добрият рол-плей.

Героите имат многобройни характеристики, които еволюират с течение на времето. Те имат и ниво, което заедно с характеристиките, определя действията, които героят може да извършва. Разбира се нивото най-общо отразява и социалния ранг на героя.

Свободни сте, в лимитите поставени от играта, да правите каквото искате с вашия герой. И един малък нюанс: що се отнася до играта на роли, сте свободни да развиете какъвто си искате характер, но не забравяйте, че героят ви се намира в Ренесансовата епоха и това не е някакъв измислен фентъзи свят, а реална историческа епоха. Все пак, в името на играта, е нормално да има и разминавания с историческата истина, като изборите за кмет например. Авторите на играта обаче (Celsius) държат на спазване на историческата истина, особено е валидно това за рол-плей форумите.